Z monitoringu médií: Kyselina listová a spol. Odbornice poradí, kterou užívat a jestli vůbec utrácet za další vitaminy

Z monitoringu médií: Kyselina listová a spol. Odbornice poradí, kterou užívat a jestli vůbec utrácet za další vitaminy

Do podcastu portálu Maminka.cz přijala pozvání lékárnice, tisková mluvčí České […]
Do podcastu portálu Maminka.cz přijala pozvání lékárnice, tisková mluvčí České lékárnické komory, ale také maminka, Mgr. Michaela Bažantová. Tématem rozhovoru bylo užívání vitamínů, minerálů a dalších doplňků stravy v krásném, ale zároveň náročném období života ženy - těhotenství. Dozvíte se mnoho praktických informací o tom, kdy a které přípravky je vhodné užívat a to nejen během těhotenství, ale i před ním a po něm k regeneraci.

Celý rozhovor je možné shlédnout na videu a nebo si poslechnout podcast zde.


Zdroj: VÍCHOVÁ, Kyselina listová a spol. Odbornice poradí, kterou užívat a jestli vůbec utrácet za další vitamíny. Praha: [online]: maminka.cz, str. 0, 3. 2. 2022.

Sdílet článek:

Související články

  • Bezpečí pacientů a zachování plnohodnotné lékárenské péče musí zůstat prioritou, a to i v případě úvah o zavedení zásilkového výdeje léků na předpis

    Bezpečí pacientů a zachování plnohodnotné lékárenské péče musí zůstat prioritou, a to i v případě úvah o zavedení zásilkového výdeje léků na předpis

    12. února se konal na půdě Ministerstva zdravotnictví ČR jednání na téma zásilkového výdeje léků na předpis, na který navázal červnový kulatý stůl na půdě Poslanecké Sněmovny. Postoj České lékárnické komory k zásilkovému výdeji zůstává od února neměnný.

  • Lékárnické kapky – newsletter. Co by vám nemělo chybět při prázdninovém putování?

    Lékárnické kapky – newsletter. Co by vám nemělo chybět při prázdninovém putování?

    Letní prázdniny odstartovaly a s nimi cestování, koupání a sluníčko. Na co byste si během léta měli dát pozor a na co nezapomenout?

  • Monitoring médií červenec 2024

    Monitoring médií červenec 2024

    Monitoring médií 1. 7. - 4. 7. 2024 Vybrali jsme z tn.nova.cz, Lidové noviny, TV Prima, apod. Monitoring médií 8. [...]