Z monitoringu médií: Injekční stříkačka, řasenka či pudink. Lékárníci přinesli lidstvu řadu vynálezů

Z monitoringu médií: Injekční stříkačka, řasenka či pudink. Lékárníci přinesli lidstvu řadu vynálezů

Zaposlouchejte se do rozhovoru s lékárníkem Stanislavem Havlíčkem, autorem knihy „Lékárníci mění svět“. Vynálezy a objevy, za kterými stojí lékárníci, Vás v životě obklopují téměř na každém kroku.
Nejen o bádání a vynalézání v lékárnách v dobách minulých si s  Andreou Skalickou, redaktorkou pořadu Leonardo Plus povídal autor knihy, kterou u příležitosti svého 30. výročí vydala Česká lékárnická komora, farmaceut a člen představenstva ČLnK Stanislav Havlíček. 

Nikdy si nepřestávejte představovat, co by se dalo vylepšit“ slova Colina Murdocha, lékárníka a veterináře, který je držitelem 46 patentů, jehož vynálezem je například injekční stříkačka.

Celý rozhovor naleznete zde.

Zdroj: SKALICKÁ, Injekční stříkačka, řasenka či pudink. Lékárníci přinesli lidstvu řadu vynálezů. Praha [online]: plus.rozhlas.cz, str. 0, 7. 11. 2021. 
 

Sdílet článek:

Související články

  • Monitoring médií červenec 2024

    Monitoring médií červenec 2024

    Monitoring médií 1. 7. - 4. 7. 2024 Vybrali jsme z tn.nova.cz, Lidové noviny, TV Prima, apod. Monitoring médií 8. [...]

  • Monitoring médií červen 2024

    Monitoring médií červen 2024

    Monitoring médií 3. 6. - 7. 6. 2024 Vybrali jsme z Český rozhlas, TV Prima, zdravotnickydenik.cz, apod. Monitoring médií 10. [...]

  • Monitoring médií květen 2024

    Monitoring médií květen 2024

    Monitoring médií 6. 5. - 10. 5. 2024 Vybrali jsme z Český rozhlas, Právo, zdravotnickydenik.cz, apod. Monitoring médií 13. 5. [...]