Rozhodnutí o zrušení vzdělávacích akcí organizovaných Českou lékárnickou komorou

Rozhodnutí o zrušení vzdělávacích akcí organizovaných Českou lékárnickou komorou

Prezident České lékárnické komory Mgr. Aleš Krebs, Ph.D. rozhodl dne 11. 3. 2020 s okamžitou účinností o zrušení všech vzdělávacích akcí pořádaných Českou lékárnickou komorou na území celé České republiky s termínem konání od 11. 3. do 12. 4. 2020 bez ohledu na počet osob zúčastněných na akci.
Zrušení se týká i plánovaných krajských setkání lékárníků s členy představenstva České lékárnické komory. Seznam konkrétních zrušených vzdělávacích akcí bude zveřejněn dne 12. 3. 2020.
 
O konání vzdělávacích akcí v dalším období nebo o nahrazení zrušených akcí bude rozhodnuto podle epidemiologické situace v ČR.
 
Česká lékárnická komora vrátí uhrazené účastnické poplatky za zrušené akce v plném rozsahu na účty, z nichž byly poplatky uhrazeny.
 
Zrušení vzdělávacích akcí prezidentem České lékárnické komory se netýká akcí pořádaných Okresními sdruženími lékárníků. Prezident České lékárnické komory nicméně doporučuje, aby pořadatelská Okresní sdružení lékárníků zrušení akcí důkladně zvážila.
 
Důvodem zrušení vzdělávacích akcí je zamezení rizika přenosu nákazy onemocněním Covid-19 mezi farmaceuty. Zajištění lékárenské péče farmaceuty v lékárnách je v současné době primárním zájmem společnosti, který má přednost před celoživotním vzděláváním. Dalším důvodem pro zrušení akcí je i rostoucí pravděpodobnost, že v době konání akcí bude řada přihlášených účastníků nebo přednášejících v karanténě.

Mgr. Aleš Krebs, Ph.D.
prezident

PharmDr. Martin Kopecký, Ph.D.
viceprezident

Seznam-zrusenych-seminaru.pdf

Sdílet článek:

Související články

  • Pozvánka na 151. přednáškový večer

    Pozvánka na 151. přednáškový večer

    14. 2. 2024

  • Předatestační stáže pro farmaceuty (praxe na akreditovaném pracovišti)

    Předatestační stáže pro farmaceuty (praxe na akreditovaném pracovišti)

    Pro farmaceuty před atestací z praktického lékárenství Specializační praxe na akreditovaném pracovišti (Lékárna FTN, Vídeňská 800, Praha 4)

  • Cyklus celoživotního vzdělávání 2023-2026: Změny ve výjimkách

    Cyklus celoživotního vzdělávání 2023-2026: Změny ve výjimkách

    Delegáti XXXI. sjezdu delegátů ČLnK, který proběhl v Praze 5. 11. 2022, schválili změny ve většině stavovských předpisů.