Webináře ČLnK – jak je správně používat?

Webináře ČLnK – jak je správně používat?

Informace o správném použití webinářů ČLnK
Informace o správném použití webinářů ČLnK  ZDE. Od roku 2015 realizuje Česká lékárnická komora distanční formu vzdělávání – webináře. Jsou mezi lékárníky velmi žádané a proto jejich počet meziročně narůstá. Webináře jsou velmi efektivní a jednoduchou formou vzdělávání, mezi jejich výhody zejména patří: pro členy ČLnK jsou zdarma, z každého webináře je pořizován záznam, lze za ně získat body do celoživotního vzdělávání, jde o flexibilní a pohodlné vzdělávání z domova. Ke každému z webinářů je kromě živé on-line premiéry k dispozici po několika dnech také off-line záznam, a proto se na webináře a jejich záznamy můžete přihlásit téměř kdykoliv a kdekoliv. Na webinář i záznam je nejprve nutné se přihlásit. Seznam všech aktuálně dostupných témat je k dispozici na webových stránkách www.lekarnici.cz pod záložkou Vzdělávání – Webináře.

Sdílet článek:

Související články

  • Pozvánka na 151. přednáškový večer

    Pozvánka na 151. přednáškový večer

    14. 2. 2024

  • Předatestační stáže pro farmaceuty (praxe na akreditovaném pracovišti)

    Předatestační stáže pro farmaceuty (praxe na akreditovaném pracovišti)

    Pro farmaceuty před atestací z praktického lékárenství Specializační praxe na akreditovaném pracovišti (Lékárna FTN, Vídeňská 800, Praha 4)

  • Cyklus celoživotního vzdělávání 2023-2026: Změny ve výjimkách

    Cyklus celoživotního vzdělávání 2023-2026: Změny ve výjimkách

    Delegáti XXXI. sjezdu delegátů ČLnK, který proběhl v Praze 5. 11. 2022, schválili změny ve většině stavovských předpisů.