Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Autor
    Příspěvky
  • Malý Lukáš PharmDr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 54

    Také myslím, že stačí bez titulů.

    Kalman Pavel Mgr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 48

    Děkuji. Za mě stačí jméno. P. Kalman

    Kopecký Martin PharmDr. Ph.D.
    Správce
    Počet příspěvků: 35

    [quote quote=70290]Sice mimo téma, ale pro správce: nedá se rozklíčovat „jméno“ diskutujícího. U mě je to jasné – Kalman je Kalman. Ale níže zmiňovaný „kejin“? Nejde ani najít e-mailovou adresu diskutujícího. Možná je to v rámci GDPR v pořádku?[/quote]

    Úprava jmen je hotová, chcete nechat i tituly nebo stačí bez nich?

    Kopecký Martin PharmDr. Ph.D.
    Správce
    Počet příspěvků: 35

    [postquote quote=70290]

    Viz níže – Nová diskuse je novou aplikací. Zatím zobrazuje přihlašovací jméno na web, poptáme změnu nastavení.

    Kalman Pavel Mgr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 48

    Sice mimo téma, ale pro správce: nedá se rozklíčovat „jméno“ diskutujícího. U mě je to jasné – Kalman je Kalman. Ale níže zmiňovaný „kejin“? Nejde ani najít e-mailovou adresu diskutujícího. Možná je to v rámci GDPR v pořádku?

    Dudík Antonín RNDr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 88

    A MNĚ ZASE VÍCE KOLEGŮ UŽ ŘÍKALO … že to co provádí M.Kopecký je snaha zavést cenzuru !!! 🙂 🙂 🙂

    Dudík Antonín RNDr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 88

    [b]Ten Dudík by měl být podroben přísné examinaci, jestli je vůbec vysokoškolák !!![/b]

    Horáček Jan PharmDr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 68

    Pane kolego Maly, prijmete omluvu za Vase oznaceni jako anonyma. Nenapadlo by mne, ze na vine je nedokonalost noveho webu. Zkratka vse nove nemusi byt vzdy lepsi a o tomto webu to plati jiste. K Vasemu dotazu odkud fouka, bohuzel nemam v ruce prime dukazy, jen staci pozorne sledovat, co se deje s zajimat se.Vycet indicii by predstavoval dlouhy text. Ted uz zacina byt teplo, tak stary lekarnik si jde vyhrivat kosti na plaz. Mladeho lekarnika zdravi Jan Horacek

    Čermák Milan Mgr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 10

    Ale tady nejde o cenzuru, tady jde o to, že jeden člen zaplevelí celou diskuzi nesmysly, viz příspěvek pod mým. Vážně vám přijde, že některé příspěvky psal vysokoškolák?

    Dudík Antonín RNDr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 88

    [b][b]Kdo se u panského stohu fajčit přichytí , fajka se mu odchytí a strčí se mu horkým koncem do řiti !!![/b][/b]

    Štefl Václav Mgr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 2

    Prosím necenzurovat,argument,mně několik kolegů říkalo,aniž bych je jmenoval,je pochybný,když to někomu vadí,ať se sám ozve,jsme všicni vysokoškoláci a každý si snad udělá názor svůj,tím,že vyloučíme ty ,co nesouhlasí se stáváme ovce,a hold každý kdo má funkci musí snést více,ucházel se o ni,jinak zase skončíme u urážky Majestátu jak ve Švejkovi

    Kopecký Martin PharmDr. Ph.D.
    Správce
    Počet příspěvků: 35

    [quote quote=70061]Není to přeci o srovnávání hodnoty diskuse, ale o tom, že komora s povinným členstvím zřízená ze zákona má své kompetence, proces řízení, rozhodování etc. Také bych byl raději za příčetné příspěvky AD,…. viceprezident ale nemůže jen tak členovi pohrozit vyloučením z diskuse (bez projednání představenstvem, RK…apod). A podívejte se vlastně i na web zmiňovaného šachového OL svazu,… opravdu je tam někde samostatná diskusní komůrka pro nezbedného diskutéra?[/quote] Byl tam tzv. Fialový koutek – nezbedník se totiž jmenuje Fiala – ale asi se už uklidnil a diskuse se zkultivovala i u šachistů.

    Čermák Milan Mgr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 10

    Souhlasím. Mělo by to být tak, že jsou stanovena nějaká pravidla, za jejichž porušení pak může následovat postih. Ten nápad, že by o tom rozhodovala např. RK je myslím vynikající. Ať to má nějakou štábní kulturu a je to takové oficiální. To, že je Komora ze zákona a členství povinné ale není důvod k tomu, aby si v diskuzi mohl každý dělat, co se mu zlíbí. To je ten věčný rozpor mezi demokracií a anarchií.
    Nicméně i po zablokování vkládání příspěvků do diskuze může názory tohoto člena prezentovat někdo jiný. Bude pak záležet na něm, jestli se propůjčí k tomu, vkládat sem úplné nesmysly, nebo jen ty smysluplné části.

    Chudoba Lubomír PharmDr.
    Účastník
    Počet příspěvků: 9

    Není to přeci o srovnávání hodnoty diskuse, ale o tom, že komora s povinným členstvím zřízená ze zákona má své kompetence, proces řízení, rozhodování etc. Také bych byl raději za příčetné příspěvky AD,…. viceprezident ale nemůže jen tak členovi pohrozit vyloučením z diskuse (bez projednání představenstvem, RK…apod). A podívejte se vlastně i na web zmiňovaného šachového OL svazu,… opravdu je tam někde samostatná diskusní komůrka pro nezbedného diskutéra?

    Kopecký Martin PharmDr. Ph.D.
    Správce
    Počet příspěvků: 35

    [quote quote=70020]Kolego nebo kolegyne nebo co jste kejine. S anonymy obvykle nekomunikuji, ale zajima mne z ceho jste usoudil/o/a, ze to zrovna ja vim? Myslel jsem, ze s anonymy jsme se na starem webu vyporadali davno a hle, je to tu znovu.[/quote]
    Nová diskuse je novou aplikací. Zatím zobrazuje přihlašovací jméno na web, poptáme změnu nastavení.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.