Přednášky zaměstnanců SÚKL na vzdělávacích akcích ČLnK

Přednášky zaměstnanců SÚKL na vzdělávacích akcích ČLnK

ČLnK a SÚKL uzavřeli smlouvu o spolupráci spočívající v tom, že SÚKL může ČLnK poskytnout odbornou pomoc ve formě přípravy a realizace přednášek svých pracovníků při zajišťování vzdělávacích akcí v oborech, souvisejících s kompetencemi SÚKL vymezenými zákonem č. 378/2007 Sb., o léčivech, ve znění pozdějších předpisů.

Spolupráci mohou využít také zástupci jednotlivých okresních sdružení ČLnK k uspořádání vzdělávací akce s přednáškou zaměstnance SÚKL. OSL postupují dle následujícího návodu.

Postup při zajišťování přednášky zaměstnanců SÚKL na vzdělávacích akcích ČLnK

1. OSL vyplní Objednávku provedení odborného úkonu dle vzoru v příloze. OSL vyplňuje pouze část nazvanou "Specifikace odborného úkonu", ostatní vyplní sekretariát ČLnK a podepíše prezident jako oprávněná osoba za ČLnK. Pokud je OSL již předem dohodnuto s konkrétním přednášejícím, je vhodné jeho jméno v objednávce uvést.

2. Vyplněnou objednávku zašle OSL na sekretariát ČLnK (poštou, emailem) k rukám paní Jitky Márové (akademie1@lekarnici.cz). Sekretariát řádně vyplněnou objednávku odesílá na SÚKL, který do 10 pracovních dnů zašle zpět Potvrzení objednávky odborného úkonu, obsahující identifikační a kontaktní údaje pracovníka SÚKL, který provede odborný úkon (přednášku), rozsah odborného úkonu v hodinách (příprava a realizace přednášky) a celkovou částku náhrady výdajů za provedení úkonu. V případě realizace objednávky bude tato částka uhrazena sekretariátem ČLnK na vrub prostředků objednávajícího OSL. SÚKL je oprávněn bez uvedení důvodu provedení odborného úkonu odmítnout.

3. Potvrzení objednávky odborného úkonu sekretariát obratem zašle zpět na OSL k finálnímu odsouhlasení. V případě nesouhlasu je možné objednávku stornovat bez nároku SÚKL na plnění do 3 pracovních dnů od doručení potvrzení. Je proto nezbytné, aby OSL obratem sdělilo zpět na sekretariát ČLnK, zda s uvedenými podmínkami souhlasí a objednaný odborný úkon bude mít zájem realizovat.

4. Do 5 pracovních dnů po ukončení odborného úkonu SÚKL (realizace přednášky) je OSL povinno informovat sekretariát ČLnK (paní Jitku Márovou) o tom, že objednaný odborný úkon SÚKL byl proveden (přednáška proběhla).

Objednávka provedení odborného úkonu - ke stažení ZDE

Sdílet článek:

Související články

  • Volební shromáždění OSL Havlíčkův Brod

    Volební shromáždění OSL Havlíčkův Brod

    30. 5. 2024, VÝSLEDKY VOLEB

  • Zvláštní volební shromáždění OSL Pardubice – Aktualizace

    Zvláštní volební shromáždění OSL Pardubice – Aktualizace

    10. - 17. 6. 2024, VÝSLEDKY VOLEB

  • Zvláštní volební shromáždění OSL Prostějov – Aktualizace

    Zvláštní volební shromáždění OSL Prostějov – Aktualizace

    6. 6. - 13. 6. 2024, VÝSLEDKY VOLEB