Kurzy garantované ČLnK

Kurzy garantované ČLnK

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli se akce v rámci kontinuálního vzdělávání,které mají od komory stanovený počet bodů,počítají jako povinné vzdělávací aktivity v rámci specializační přípravy ("účast na nejméně 5 doškolovacích akcích pořádaných IPVZ,ČFS ČLS JEP nebo alcích pořádaných či garantovaných ČLnK")nebo jsou tyto akce organizované zvlášť?Děkuji za odpověď.
Kromě specializačních stáží a kurzů je k atestaci povinná účast na pěti jakýchkoli vzdělávacích akcích  - to doložíte certifikáty o účasti na nich. Tyto akce pořádá mj. IPVZ,ČFS ČLS JEP nebo přímo ČLnK – Lékárnická akademie, či jiní organizátoři, avšak akce musí být ČLnK garantované. Tyto akce jsou organizované zvlášť, ale jsou podmínkou pro to, abyste se mohla zařadit k atestacím. Tedy musíte navštěvovat předepsané předatestační (specializační) kurzy a stáže přímo pořádané IPVZ a k tomu 5 výše zmíněných vzdělávacích akcí.

Martina Horáková
Lékárnická akademie
 

Sdílet článek:

Související články

  • Rezervace léků zasláním identifikátoru eRp

    Rezervace léků zasláním identifikátoru eRp

    Pokud mám na webových stránkách umístěn odkaz, přes který může pacient zadat kod e-receptu a tímto si ho objednat a posléze osobně vyzvednout, je to v pořádku? A pokud si udělá rezervaci přes portál Pilulky ke mně do lékárny, je to v pořádku? E-shop nemám, zásilkový výdej také ne.

  • Náplně práce

    Náplně práce

    Z jaké legislativy plyne, že na lékárně mají být pro zaměstnance náplně práce?

  • Uchovávání léčivých přípravků v místnosti příjmu

    Uchovávání léčivých přípravků v místnosti příjmu

    Je pravda, že v místnosti označené dle schváleného plánku SÚKLem jako příjem nesmí být současně na policích skladované registrované léky ? PZT (inko pomůcky), potravní doplňky, kosmetika tedy ano? Co mohu skladovat na příjmu, aby to při kontrole SÚKLu prošlo? A lednička - mám ji z příjmu přesunout do skladu?